ENTRANTS
Arròs cremós de sèpia i ceps
Plat de pernil ibèric
Trencadissa d’ous amb patates de casa i pernil
Amanida de poma amb mozzarella, salmó i nous
Amanida d’anxoves, tomata
Amanida verda
Gazpacho
Vichisoise
Pop a la brasa amb patates
Croquetes de pernil fetes a casa
Cabdells amb tonyina o anxoves
Espàrrecs amb pernil ibèric
Melo amb pernil
Esqueixada de bacallà
Escalivada
CARNS
Magret d’ànec a la brasa amb salsa fruits de bosc
Cassola d’arròs amb conill i carreretes (minim 2 persones)
Filet de vedella al Roquefort o pebre verd
Cua de bou amb bolets
Callos de vedella.
Entrecotte de vedella al Roquefort o pebre verd
Conill a la brasa
Llonganissa a la brasa
Peus de porc a la brasa
Galtes de porc desossades a la brasa
Costelles de xai a la brasa
Caragols a la llauna
PEIXOS
Bacallà amb ceba i tomata
Bacallà a la llauna
Llobarro a la brasa
Turbot a la brasa