MENÚ NADAL
Al fer la reserva ens haurieu de comunicar el segón plat
-Entrant estil pica-pica:
Pernil ibèric amb pa de vidre
Terrina de foie feta a casa
Llagostins al vapor amb salsa tartara
-Primer plat:
Sopa de Nadal
-Segón plat a escollir:
Entrecot de bou a la brasa amb salsa tres formatges
Llobarro a la brasa
-Postres
Tateta de poma amb gelat de vainilla i Torrons.
Vi: Ramón Bilbao , aigua i cafè
Preu 75 € iva inclós.
SANT ESTEVE
Per Sant esteve tenim diferents menús per taula comperta
MENÚ CAP D'ANY
-Entrants estil pica-pica:
Terrina de foie feta a casa
Pernil ibèric amb pa de vidre
Calamars a l'andalussa.
-1r plat: Suquet de rap amb llamantol
-2n plat: Espatlla de xai rostida al forn.
-Postres: Pinya natural amb crema catalana.
Vi: Ramón Bilbao
Raïm de la sort i copa de cava
Preu 90 € iva inclòs
Per fer la reserva s'ha de fer efectiu el pagament del sopar abans del 25 de desembre.
El sopar començarà puntual a les 21:30 hores.
Tot seguit celebrarem el nou any
Despres del sopar farem una mica de gresca.